U bent hier: Home » Organisatie

Organisatie

Stichting Assurantie Registratie

De Stichting Assurantie Registratie (SAR) helpt u bij het vinden van een kundig en onafhankelijk financieel advies. De SAR bewaakt de kwaliteit van het financieel advies van de assurantieadviseurs die bij haar geregistreerd staan. We hechten veel waarde aan het feit dat u uw adviseur moet kunnen vertrouwen in zijn onafhankelijkheid om voor u het beste advies op maat, passend bij uw persoonlijke belangen te geven.

Missie

De SAR ijvert voor een kwalitatief, hoogwaardig niveau van een financieel advies. Dat doen we door standaarden te stellen die we koppelen aan diverse keurmerken, afhankelijk van de tak van dienstverlening. Onze missie is het in stand houden en bevorderen van de vakbekwaamheid in de financiële dienstverlening.

Registers

De financieel adviseurs die geregistreerd staan in de registers van de SAR steken uit boven het maaiveld. Ze onderscheiden zich door verder te gaan dan de wet van hen vereist. De geregistreerde adviseurs kiezen er bewust voor om naast de wettelijke verplichte Permanente Educatie (PE) hun kennis en kunde te onderhouden. De adviseurs moeten aantonen dat ze voldoen aan bovenwettelijke deskundigheidseisen, die zowel betrekking hebben op vakinhoudelijke kennis als op gedrag.

Historie

De Stichting Assurantie Registratie is in 2000, mede op initiatief van de intermediaire brancheorganisaties NVA en NBVA (nu samen Adfiz), opgericht. De SAR treedt op als beheerder van drie erkenningsregelingen:

Bij u in de buurt

U herkent de financieel adviseurs die ingeschreven staan bij de registers van de SAR aan de herkenbare logo?s. Zo weet u dat u te maken heeft met een professionele, onafhankelijke adviseur die een financieel advies geven dat aansluit op uw belangen. Voor een adviseur die voldoet aan de hoge eisen van de erkenningsregelingen bij u in de buurt, kijkt u hier.

logo rv productions Website ontwerp RV Productions © 2011. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer